Αυτοεκτίμηση, μια γυναικεία υπόθεση!

autoektimisi Αυτοεκτίμηση, μια γυναικεία υπόθεση!

Ομαδικό Coaching σεμινάριο αυτοεκτίμησης για γυναίκες

Η ιστορία που λες για τον εαυτό σου έχει μεγάλη σημασία, μπορεί σε κάνει να νιώθεις ότι αξίζεις ή μπορεί να είναι μια ιστορία φόβου που σε μικραίνει;

Εσύ τι πιστεύεις ότι αξίζεις; Ακούς να σου λένε να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου; Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση;

«Αυτοεκτίμηση σημαίνει να αποδίδεις στον εαυτό σου την πραγματική του αξία», λέει ο Bucay. 

Πως μπορείς να εκτιμήσεις όμως κάποιον αν δεν τον γνωρίζεις καλά;

Η αυτοεκτίμηση είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας και φαίνεται στις επιλογές μας, λέω εγώ. Συχνά μπερδεύουμε την αυτοεκτίμηση με την αυτοπεποίθηση. Όλα όμως ξεκινούν από το πόσο καλά γνωρίζουμε τι αξίζουμε πραγματικά.

Μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για τον εαυτό σου αν τον γνωρίσεις και τον αγαπήσεις.

Το εργαστήρι αυτό είναι σχεδιασμένο για να βρεις τι σε κάνει να μην πιστεύεις στις δυνάμεις σου, ίσως και να τις φοβάσαι, να νιώθεις εγκλωβισμένη και κουρασμένη, να μένεις σε μια σχέση που δεν σου αξίζει, σε μια δουλειά χωρίς δημιουργικότητα, να μην αγαπάς το σώμα σου, να ζητάς συχνά συγνώμη ακόμα και αν δεν φταις, να νιώθεις ότι προσφέρεις χωρίς να παίρνεις, να φοβάσαι ότι δεν σε αγαπούν. Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν.

Κάνε στον εαυτό σου το «δώρο» να τον γνωρίσεις και να τον αγαπήσεις

Μέσα στην ασφάλεια μιας μικρής ομάδας γυναικών με βιωματικές ασκήσεις, ιστορίες, ζωγραφική, πολύ τσάι και συμπάθεια, θα ανακαλύψεις καινούργιες πτυχές του εαυτού σου. Θα βρεις τι είναι σημαντικό στη ζωή σου, τι είναι εκείνο που σε κάνει μοναδική και πως μπορείς να ζήσεις μια ζωή ολοκληρωμένη όπως την ονειρεύεσαι. 

Είσαι ελεύθερη να μοιραστείς μαζί μας ό,τι εσύ θέλεις, χωρίς πίεση, χωρίς κριτική. Σημασία έχει να δεις τη ζωή σου με μια άλλη ματιά και να αλλάξεις τη σημασία που δίνεις σε ό,τι σου συμβαίνει. Να μάθεις να μιλάς στον εαυτό σου, όπως θα μιλούσες στην καλύτερη σου φίλη.

Άσε με να σε βοηθήσω να αναγνωρίσεις πόσο υπέροχο είναι να είσαι ο εαυτό σου, και αυτό είναι αρκετό. Παρέα θα φτιάξουμε μια «καινούργια» ιστορία για σένα, γιατί η ιστορία που λες είναι η ιστορία που ζεις. Μπορεί η ατμόσφαιρα να είναι ανάλαφρη, παιχνιδιάρικη, χαρούμενη, γυναικεία, η αλλαγή όμως που φέρνει είναι βαθιά και ουσιαστική.

Ξέρω ότι ακούγεται εύκολο και εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι, όμως οι γυναίκες που το έχουν καταφέρει θα σου πουν ότι το δρόμο της αυτοεκτίμησης είναι ένας δρόμος ζωής που τον περπατάς με μικρά βήματα. Κάθε βήμα σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είσαι και σου δίνει την δύναμη να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, γιατί το αξίζεις!!

Ξεκίνα λοιπόν και έλα μαζί μας.

Ο κύκλος αποτελείται από 6 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και οι ομάδες ξεκινούν:

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου – (και κάθε Τρίτη) στις 18.00 – 20.00

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου – (και κάθε Τετάρτη) στις 11.00 – 13.00 (πρωί) και

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου – (και κάθε Πέμπτη) στις 20.00 – 22.00

Το κόστος για τον κύκλο των 6 συναντήσεων είναι 120€ και θα γίνουν στην Καλλιθέα.

Διάλεξε την μέρα και την ώρα που σου ταιριάζει και κάνε κράτηση σήμερα κιόλας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου εδώ και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για τις λεπτομέρειες 

Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά!


Location (Map)

Η καλύτερη στιγμή να ζεις είναι στο τώρα!
Δυναμικοί Άνεργοι 3
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020
Slider

New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018