Το Content Creators Coffee Time: Female Copywriters του Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που τολμούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους τίτλους. Τους τίτλους που περιγράφουν τις επιλογές τους, τις σκέψεις τους και την ζωή τους.

Εσύ τι τίτλο θα έβαζες στην δική σου ζωή;
Ποιες λέξεις θα διάλεγες για να περιγράψεις την ζωή σου;

Πάρε την καλύτερη σου φίλη και ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την δύναμη των λέξεων. Ετοιμαστείτε για εξάσκηση πάνω σε λέξεις που περιμένουν να βγουν στην επιφάνεια.

Τοποθετούμε ενεργά την θηλυκή προσέγγιση στον κόσμο του copywriting & content creation. Φέρνουμε στο τραπέζι τις λέξεις και τους τίτλους που έχουν μείνει πολύ καιρό στο ντουλάπι της αφάνειας.

Μαζί θα λύσουμε τον γρίφο της δημιουργίας τίτλων ικανών να τραβάνε το ενδιαφέρον. Επιλέγοντας τις κατάλληλες λέξεις και το σωστό ύφος, κάθε τίτλος έχει την δυνατότητα να γίνει αφετηρία συνεχόμενων δράσεων.

Στον κύκλο συναντήσεων των Female Copywriters δίνουμε συνειδητά βήμα αποκλειστικά στις γυναικείες φωνές μέσα από το οικοσύστημα του digital marketing, seo, copywriting, blogging, content writing, web design, web development, digital photography, videography, podcasting και digital content creation. 

Yes, Women Know Things!

Την συζήτηση θα συντονίσουν δύο γυναίκες με πολυετή επαγγελματική εμπειρία. Η Κάλλι Λάσκαρη του New Path by Kalli και η Αρετή Βάσσου του IDEADECO SEO Copywriting Agency.

Τι περιμένουμε από εσάς;
Να φέρετε τις δικές σας λέξεις για να γεμίσουμε με έμπνευση.

Κλείστε θέση στο free meetup που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο φιλόξενο χώρο του New Path by Kalli, στην οδό Φορνέζη 40. Μόλις δέκα λεπτά περπάτημα από τον σταθμό του τρένου στην Καλλιθέα.

ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ

  • Ημερομηνία: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023
  • Ώρα έναρξης: 12:00 μ.μ.
  • Ώρα λήξης: 15:00 μ.μ.
  • Γλώσσα: Ελληνικά.
  • Τοποθεσία: New Path by Kalli
  • Συντονισμός: Αρετή Βάσσου, Κάλλι Λάσκαρη
  • Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 10 άτομα
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Οι συμμετέχουσες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα τύπο εγγραφής ήχου, βίντεο, εικόνας και αναπαραγωγής κειμένου χωρίς την έγγραφη άδεια μας.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης, το meetup θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.
  • Η συνάντηση γίνεται σε κλειστό χώρο και ακολουθούμε τις τρέχουσες οδηγίες προστασίας κατά του COVID-19.
  • Το κάπνισμα απαγορεύεται.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση, διατήρηση και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για την ομαλή λειτουργία του meetup (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, ιστοσελίδα, blog, social media). Επιπλέον, αποδέχεστε τη δημοσίευση των φωτογραφιών & βίντεο που σας συμπεριλαμβάνουν, στα ψηφιακά κανάλια των εταιρειών ideadeco.co και Newpathbykalli.gr και των επιλεγμένων χορηγών. Η συνάντηση γίνεται σε κλειστό χώρο και ακολουθούμε τις τρέχουσες οδηγίες προστασίας κατά του COVID-19.
Το κάπνισμα απαγορεύεται.

Speaker 

Αρετή Βάσσου – IDEADECO SEO Copywriting Agency

Οι λέξεις έγιναν το εισιτήριο της για πολλά ταξίδια. Η Αρετή Βάσσου ξεκίνησε την καριέρα της στο Digital Marketing στην Google. Τα τελευταία 20 χρόνια συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο και το 2000 ίδρυσε το IDEADECO SEO Copywriting Agency. Παρέχει υπηρεσίες SEO, copywriting, digital marketing, content creation & branding για εταιρείες και οργανισμούς.

Με το laptop της έχει ταξιδέψει σε 191 χώρες. Έχει εκδώσει βιβλία και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε περισσότερα από 500 Συνέδρια, σε όλο τον κόσμο. Από το 2015 έχει δημιουργήσει τα Content Creators Coffee Meetups και τα Content Creators Workshops. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: