5 γυναίκες από διαφορετικές ηλικίες σε ομάδα Κείμενο Recreate You Life Group Coaching Program for women Kalli Laskari

Recreate Your Life

Μπορείς να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι.

Επιτυχία δεν είναι να κυνηγάς την τελειότητα ή το επόμενο «μεγάλο» πράγμα στη ζωή σου.

Επιτυχία είναι να ζεις κάθε μέρα, κάθε στιγμή με όλη σου τη ψυχή.

Το ταλέντο να παίρνεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου υπάρχει μέσα σου.

Αυτό που χρειάζεται είναι να σταματήσεις τον θόρυβο γύρω σου για να συνδεθείς με τις απεριόριστες δυνατότητες σου.

Γυναίκες που έχουν τα χέρια τους ενωμένα - βλέπουμε μόνο τα χέρια
Πως θα ήταν η ζωή σου;

… αν μπορούσες να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου, ώστε να κάνεις  ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να δεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα
 
… αν δεν χρειαζόταν να αμφισβητήσεις ποτέ ξανά τις αποφάσεις σου και ήξερες ποια βήματα χρειάζεται να κάνεις για να πάρεις αυτό που θέλεις περισσότερο από τη ζωή

... αν μπορούσες να ξεκαθαρίσεις ποιο είναι το μονοπάτι σου και να είσαι σίγουρη ότι προχωράς προς τη σωστή κατεύθυνση
 
… αν μπορούσες να ξεκινάς κάθε μέρα γεμάτη πάθος, εμπνευσμένη από το σκοπό της ζωής σου, δημιουργώντας και απολαμβάνοντας συγχρόνως μια ολοκληρωμένη ζωή


και 

... αν μπορούσες να παρουσιάσεις τον πραγματικό σου εαυτό και να αισθάνεσαι ότι σε βλέπουν, σε εκτιμούν και σε αποδέχονται για αυτό που πραγματικά είσαι
 
... αν κατάφερνες τελικά να μάθεις να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου και να ζήσεις τη ζωή με τους δικούς σου όρους

και όλα αυτά χωρίς χαμένο χρόνο, χωρίς να ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι ή θέτοντας σε κίνδυνο ότι καλό έχεις ήδη στη ζωή σου;

Θα ήθελες να ζήσεις αυτή τη ζωή;

Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει...

Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να δώσουν νόημα και σκοπό στη ζωή τους, ενώ αισθάνονται χαμένες, κολλημένες και κουρασμένες.

Μπαίνουν λοιπόν στο Instagram ή το Facebook και αναζητούν έμπνευση για να πυροδοτήσουν το πάθος τους και να κινητοποιηθούν.

Αντί για αυτό όμως, καταλήγουν σε μια απογοητευτική σπείρα ντροπής, σύγκρισης και σύγχυσης και με την απορία, γιατί όλοι οι άλλοι φαίνεται να βρίσκουν την ευτυχία και αυτές όχι.

Ψάχνουν λοιπόν για «καλύτερα» βιβλία και για τα πιο δυνατά podcast αυτοβοήθειας.

Καταβροχθίζουν νέες πληροφορίες.

Μέχρι που έρχεται η καθημερινότητα, και το βιβλίο μπαίνει στο ράφι ή εμφανίζεται ένα νέο podcast, με συμβουλές που έρχονται σε σύγκρουση με ό,τι μόλις έμαθαν.

Για να ξεπεράσουν τα πνευματικά και ψυχολογικά τους μπλοκαρίσματα, δοκιμάζουν διάφορες μεθόδους, ελπίζοντας να αποκτήσουν διαύγεια και νέα ώθηση, αλλά εξακολουθούν να δυσκολεύονται να κάνουν ξεκάθαρα βήματα προς τα εμπρός.

Τελικά αποφασίζουν ότι έτσι είναι τα πράγματα, έτσι είναι η ζωή! Πρέπει απλώς να συνεχίσουν να εργάζονται πιο σκληρά και εξαντλητικά ή να σταματήσουν εντελώς να προσπαθούν και να συμβιβαστούν σε μια ζωή που είναι «αρκετά» καλή, αλλά όχι ΥΠΕΡΟΧΗ.

Και δεν κατηγορώ, αλλοίμονο, ήμουν μια από αυτές!

Το να νιώθεις κολλημένη και αβέβαιη προκαλεί μεγάλο άγχος.

Γνωρίζοντας ότι εκεί έξω υπάρχουν πολύ περισσότερα για σένα, αλλά μην ξέροντας πώς να τα φτάσεις, νιώθεις ότι ο χρόνος, η ζωή σου χάνεται.

Πίστεψε με τα πράγματα μπορούν να είναι διαφορετικά!

Είναι για σένα το Recreate Your Life;

Έχω διαπιστώσει ότι οι γυναίκες που έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα

... είναι εκείνες, που αναζητούν μια βαθύτερη αίσθηση ικανοποίησης, σκοπού και χαράς στη ζωή τους, όσο πετυχημένες και αν είναι και δεν δέχονται να συμβιβαστούν

και

... εκείνες που έχουν όραμα και φιλοδοξίες, αλλά βρίσκονται σε κάποιο σταυροδρόμι (προσωπικό ή επαγγελματικό) και χρειάζονται σαφήνεια και κατεύθυνση για τον καλύτερο δρόμο, πιστεύουν όμως ότι για όλα υπάρχει τρόπος, ακόμα και αν δεν τον ξέρουν.

Η ερώτηση είναι είσαι μια από αυτές;

Μήπως αυτό σου ακούγεται οικείο;

 • Διακρίνεσαι σε ορισμένους τομείς της ζωής σου, αλλά αισθάνεσαι εντελώς χαμένη και κολλημένη σε άλλους.
 • Έχεις στόχο και επιτυχίες, αλλά δεν αισθάνεσαι ολοκληρωμένη ή πραγματικά ικανοποιημένη από την επιτυχία σου αυτή.
 • Θέλεις να προσφέρεις και ξέρεις ότι έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά δεν ξέρεις πώς να τις ΑΞΙΟποιήσεις.
 • Έχεις μεγαλώσει τα παιδιά σου, τώρα όμως νιώθεις ότι θέλεις κάτι περισσότερο από το να είσαι απλά μάνα.
 • Δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, χωρίς να διακινδυνεύσεις όλα αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει σκληρά για να πετύχεις.
 • Θέλεις να ζήσεις δυνατές σχέσεις και να νιώθεις ότι σε εκτιμούν και σε κατανοούν.
 • Θέλεις να αισθάνεσαι αυθεντική και στο κέντρο σου. Να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και αυτό να είναι αρκετό. Να ζεις τη ζωή σου με αυτοπεποίθηση και με ξεκάθαρη κατεύθυνση.
Εάν οι παραπάνω δηλώσεις ΣΕ περιγράφουν ... το Recreate Your Life είναι ιδανικό για εσένα.

Στην πραγματικότητα, φτιάχτηκε για εσένα!

Πώς λειτουργεί;

Το πιο σημαντικό είναι ότι συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι πλέον μόνη.
Μόλις εγγραφείς στο Recreate Your Life, θα έχουμε μια προσωπική τηλεφωνική επαφή για να δούμε πού βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή και πού θέλεις να πας, κυρίως όμως θα συζητήσουμε αν το Recreate Your Life είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Μετά από αυτό θα φτιάξουμε ένα σχέδιο που θα σε οδηγήσει στα παρακάτω:

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Από την πρώτη κιόλας βδομάδα, βουτάμε στα βαθιά. 
Καταγράφουμε που βρίσκεσαι σήμερα, τώρα.
Ξεκαθαρίζουμε πού θέλεις να πας και αναλύουμε ένα-ένα τα βήματα που οδηγούν στο να επανασχεδιάσεις τον εαυτό σου.
Αποκαλύπτουμε τη βασική αιτία των απογοητεύσεων σου, τους τρόπους που σαμποτάρεις τον εαυτό σου και τις συμπεριφορές που σε κάνουν να αισθάνεσαι αβέβαιη και κολλημένη. 
Αναλύσουμε ολόκληρη τη διαδικασία αλλαγής νοοτροπίας, σύνδεσης με τη διαίσθησή σου και επιστροφής στο κέντρο σου.

ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΟΥ

Αναπρογραμματίζουμε τους υποσυνείδητους περιορισμούς σου με ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, συνδεδεμένες με τον αυθεντικό εαυτό σου.
Μετατρέπουμε την αυτο-αμφισβήτηση σε αυτο-αγάπη. Μαθαίνεις πώς μπορείς να αλλάξεις νοοτροπία και να μετακινήσεις τη συναισθηματική σου βάση από τη σύγκριση και τη σύγχυση, στην αυτοπεποίθηση και πως να αποκτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου
Πώς να περάσεις από αυτό που θα ΕΠΡΕΠΕ να είσαι σε αυτό που πραγματικά είσαι.

ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ
 
Μαθαίνοντας πως να ζ
εις μια ζωή με νόημα που να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω σου και πως να προχωράς προς τη σωστή κατεύθυνση για τα όνειρα σου
Να παίρνεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για τον εαυτό σου και εκείνους που αγαπάς, και 
να υπηρετείς τις αξίες σου, χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις.
Όλοι έχουμε έρθει με δώρα στη ζωή αυτή, που αξίζει να τα μοιραστούμε με τους γύρω μας.

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δημιουργώντας με λεπτομέρειες το όραμα του ιδανικού σου μέλλοντος
Θα μάθεις πως έχεις πολλές επιλογές και πως μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στη διαίσθηση σου οποιαδήποτε στιγμή,  για να μπορείς να ξεκαθαρίσεις το μονοπάτι προς τη ζωή των ονείρων σου.
Θα καταλάβεις ακριβώς πως μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε εσένα και τις συνεχώς διευρυνόμενες δυνατότητες σου και να μπεις στη δύναμή σου για να ζήσεις τη ζωή για την οποία προορίζεσαι.
Στόχος είναι να είσαι η κυρίαρχος της ζωής σου.
Μια ομάδα 5 γυναικών που γελάνε αγκαλιασμένες

Τι κάνει το Recreate Your Life διαφορετικό;

Είναι ένα πρόγραμμα 6 εβδομάδων καθοδήγησης αλλαγής νοοτροπίας για γυναίκες που θέλουν να «ξεκολλήσουν» και να δημιουργήσουν τη δική τους ζωή και να ζήσουν με πάθος, σκοπό και ΣΤΟΧΟ κάθε μέρα.
 • Σου δίνει δοκιμασμένα εργαλεία και δομή που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις μια πραγματική μεταμόρφωση.
 • Σε διδάσκει τον τρόπο να βρίσκεις τις δικές σου απαντήσεις, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείς για αντικρουόμενες συμβουλές από εξωτερικές πηγές.
 • Δημιουργήθηκε από κάποια που έχει περπατήσει το ίδιο μονοπάτι και έμαθε (the hard way) τι χρειάζεται για να δημιουργήσει μια ζωή με σκοπό, πάθος και χαρά.
 • Σου παρέχει άμεση καθοδήγηση με ζωντανή εβδομαδιαία επικοινωνία, καθώς και απεριόριστη καθημερινή υποστήριξη.
 • Σε διδάσκει πώς να αναπτύξεις τη διαίσθησή σου και να αλλάξεις νοοτροπία για να ξεπεράσεις τα διανοητικά σου μπλοκαρίσματα και να εμπιστευτείς πλήρως τον εαυτό σου.
 • Περιλαμβάνει πρακτικές υλοποίησης και ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση του νέου τρόπου σκέψης.
 • Φροντίζει για την εσωτερική σου ολοκλήρωση, για την απόκτηση σκοπού ζωής και ευτυχίας.

Τι να περιμένεις μέσα σε αυτές τις 6 εβδομάδες;

Το Recreate Your Life είναι ένα πρόγραμμα coaching πολύ προσωπικό, αν και γίνεται ομαδικά. Διαρκεί 6 εβδομάδες και σου παρέχει απεριόριστη υποστήριξη, υπευθυνότητα και δομή, για να σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να ευθυγραμμιστείς με τη ζωή  που πραγματικά θέλεις

Εξατομικευμένη καθοδήγηση

Θα λαμβάνεις μια εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσω μιας μοναδικής διαδικασίας, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα «τυφλά σου σημεία» και θα επιταχύνει την πρόοδο σου. Θα έχεις πρόσβαση σε ένα λεπτομερές εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων, ζωντανές ομαδικές συνεδρίες καθοδήγησης (μέσω ΖΟΟΜ ή δια ζώσης) και υποστήριξη όταν την χρειάζεσαι, για να παίρνεις απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

Ομαδική υποστήριξη

Θα είσαι μέρος μιας γυναικείας δυναμικής ομάδας που μοιράζεται ένα κοινό στόχο. Θα παρακινηθείς και θα εμπνευστείς να συμμετέχεις κάθε εβδομάδα σε έναν ασφαλή χώρο, όπου θα παίρνεις την προσοχή και την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Οι θέσεις είναι περιορισμένες για να εξασφαλίσουν μια προσωπική εμπειρία και κάθε συμμετέχουσα περνάει από προσωπική συνέντευξη για να είναι εξασφαλισμένη η σύνδεση της ομάδας.

Υποστήριξη κοινότητας

Στο ταξίδι για την προσωπική ανάπτυξη μπορεί να νιώσεις μόνη. Συμμετέχοντας σε μια κοινότητα γυναικών με το ίδιο τρόπο σκέψης, που υποστηρίζουν η μια την άλλη στα δικά τους μοναδικά μονοπάτια, θα κάνεις ουσιαστικές συνδέσεις για μια ζωή.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος 6 εβδομάδων

Θα λάβεις

Όλα ξεκινούν με ένα προσωπικό ραντεβού coaching για να δούμε αν το πρόγραμμα σου ταιριάζει και τι ακριβώς είναι εκείνο που εσύ χρειάζεσαι

 • Ένα αναλυτικό πρόγραμμα για τις 6 εβδομάδες
 • Ένα ειδικά σχεδιασμένο workbook για να παρακολουθείς την πορεία της εξέλιξης σου
 • Ζωντανές, εβδομαδιαίες 2ωρες συναντήσεις καθοδήγησης, ανταλλαγής εμπειριών και ερωτήσεων
 • Προσωπική υποστήριξη μέσα από μηνύματα
 • Εβδομαδιαία μαθήματα Live
 • Πρόσβαση σε υποστηρικτική και εμπνευσμένη κοινότητα στην ειδικά διαμορφωμένη κλειστή ομάδα στο facebook

Με την ολοκλήρωση του Recreate Your Life ...

 • θα έχεις αυτοπεποίθηση, σαφήνεια και θάρρος να διεκδικήσεις ολόψυχα τη ζωή που ονειρεύεσαι να ζήσεις
 • θα γνωρίζεις ακριβώς πώς να αλλάζεις τη νοοτροπία σου, να συντονίζεσαι με τη διαίσθησή σου και να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου για να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.
 • θα έχεις τα εργαλεία και την γνώση για να αντιμετωπίζεις τα σκαμπανεβάσματα της ζωής εύκολα και άνετα.
 • θα έχεις πλήρη επίγνωση του εσωτερικού σου σκοπού και πώς να χρησιμοποιείς τις δυνάμεις σου για να επηρεάσεις θετικά τον κόσμο γύρω σου.
 • θα είσαι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τον αυθεντικό εαυτό σου, έχοντας μια ξεκάθαρη αίσθηση κατεύθυνσης και ηρεμίας, γνωρίζοντας ότι μπορείς να διαχειριστείς οτιδήποτε έρχεται με τον δικό σου τρόπο.

Είσαι έτοιμη να φέρεις τη ζωή των ονείρων σου στην πραγματικότητα σου;


Τι λένε για το Recreate Your Life όσες το έζησαν

Ήρθα στο ομαδικό Recreate Your Self και στη συνέχεια ακολούθησαν οι προσωπικές συνεδρίες και αρχίσαμε να σηκώνουμε τα χαλιά, να βγάζουμε στο φως όλα όσα ήταν κρυμμένα τόσα χρόνια από κάτω με επιμέλεια. Γνώρισα τις ευγνωμοσύνες, τα ταλέντα, τα αρχέτυπα, τις αξίες, τις αντιαξίες, τη Θηλυκότητα – το αγαπημένο της Κάλλι!
Λατρεύει να δουλεύει με γυναίκες, να βγάζει στην επιφάνεια εκείνη τη μαγική ομορφιά που κρύβουμε. Λατρεύει τις παρομοιώσεις – παίζει μ’ αυτές, με τις εικόνες, με τα χρώματα, με τις λέξεις. Λατρεύει εξίσου τα παραμύθια και στήνει το δικό της με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους που έχει γύρω της, δίνει μια άλλη διάσταση, μια άλλη οπτική γωνία στα παιχνίδια. Δε σου χαρίζεται, δεν σου χαϊδεύει τα αυτιά, δεν μασάει τις κουβέντες της, έχει τον δικό της αυθεντικό τρόπο να σε σπρώξει να ανακαλύψεις τη μοναδικότητα του εαυτού σου.

Την ευγνωμοσύνη μου Κάλλι μου!!! Για το ταξίδι που ξεκίνησα μαζί σου. Για τις καινούργιες διαδρομές που μου μαθαίνεις. Για τις μαγικές φωτογραφίες που αποθηκεύω στο άλμπουμ της ζωής μου!

Βάσω Σ.

Η καλύτερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου. Ευχαριστώ που με βοήθησες να κάνω το βήμα και να αγγίξω τα όνειρά μου.

Έλλη


Μοιράσου το με τις φίλες σου!

Γιατί ναι αυτό αγαπάμε εμείς οι γυναίκες, να μοιραζόμαστε ότι μας αρέσει με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Τα hashtags που χρησιμοποιούμε #RecreateYourlLfe #womenempowerment #KallisWorkshops #NewPathByKalli #KalliLaskari


«Είμαι παρών σημαίνει περιμαζεύω τις λίγες δυνάμεις που μου απέμειναν και ρωτώ ποιος είμαι, που βρίσκομαι, τι αντίκρισμα έχουν τα λόγια μου έχουν τα λόγια μου και τα έργα μου. Αρνούμαι τη δόλια μετάθεση μου στο μέλλον και τη σκόπιμη καθήλωση μου στα περασμένα, ψάχνω και βρίσκω ένα σημείο από όπου μπορώ να δω καθαρότερα γύρω μου και μπροστά μου.

Είμαι περισσότερο παρών σημαίνει ελέγχω τη σχέση μου με τους αφέντες που με περιβάλλουν, μετατρέπω το φόβο μου σε γνώση, αποδέχομαι την προσωρινή μοναξιά μου, υποκαθιστώ την στερεοποιημένη φράση με την άφωνη πράξη.

Είμαι ακόμα περισσότερο παρών σημαίνει αποφασίζω μόνος μου πικρά και νηφάλια, μέσα στο δικό μου χρόνο και το δικό μου χώρο τον τρόπο ζωής και θανάτου μου.


Επικοινωνία

 • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

 • Τ. 2109577132

 • Κ. 6947265030

 • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041