Πως μπορείς να βρεις την ιδανική για σένα σχέση!

Πως μπορείς να βρεις την ιδανική γα σένα σχέση. Η εικόνα είναι τα χέρια από ένα ζευγάρι που αγγίζονται. Πως μπορείς να βρεις την ιδανική για σένα σχέση


Ποτέ δεν χορταίνεις από εκείνο που δεν θέλεις.

Και ιδίως στις σχέσεις οικειότητας, στις ερωτικές σχέσεις.

Και όμως πόσοι πιστεύουμε ότι μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια ιδανική σχέση; 

Κάνουμε μακρύς και λεπτομερείς καταλόγους με το πως θέλουμε τον «ιδανικό» μας σύντροφο. Και μετά συμβιβαζόμαστε με την δικαιολογία ότι δεν γίνεται να τα έχεις όλα.

Όμως υπάρχει τρόπος να βρεις την ιδανική σχέση για σένα;

Το να ξέρεις τι θέλεις ακριβώς είναι τέχνη.

Όταν χώρισα όλοι πίστευαν ότι είμαι τρελή. ΚΑΛΟ παιδί, νοικοκύρης, στοργικός πατέρας. Τι στο καλό ζητούσα;

Δεν χορταίνεις ποτέ από εκείνο που δεν θέλεις. Αυτή η φράση μου είχε κολλήσει στο μυαλό και δεν ξεκολλούσε. Όμως η ερώτηση ήταν τι ήθελα. Έχουμε εκπαιδευτεί από παιδιά να μην λέμε και τελικά να μην ξέρουμε τι θέλουμε. Αφήνουμε τους γύρω μας να καθορίζουν τα θέλω μας. Ντρεπόμαστε να ζητήσουμε δεύτερο σοκολατάκι, γιατί η μαμά μας μας αγριοκοιτά. Μαθαίνουμε από μικρές ότι τα καλά παιδιά, και ιδίως τα κορίτσια, δεν ζητούν, δεν έχουν θέλω, και αν έχουν τα καλύπτουν με πρέπει. Πόσες φορές έχω σκεφτεί πόσο υπέροχο θα ήταν να μας έλεγαν «πες τι θέλεις ελεύθερα;» Και στη συνέχεια απλά να έλεγαν ναι ή όχι, χωρίς ενοχές και τύψεις. Πόση ανακούφιση. Κανείς δεν περιμένει όλα του θέλω να γίνουν πραγματικότητα, όμως είναι σημαντικό να μάθεις να ζητάς αυτό ακριβώς που θέλεις.

Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι

... θα βρούμε αυτό που μας «χορταίνει». ΕΜΑΣ και όχι τους γύρω μας.

... θα βρούμε ποιες ανάγκες έχουμε μέσα σε μια σχέση, πως να τις ξεκαθαρίσουμε, Ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες.

... θα διερευνήσουμε τι σημαίνει για εμάς το σεξ, η οικειότητα, το άγγιγμα η αγκαλιά.

... θα αναγνωρίσουμε πως νιώθουμε ότι μας αγαπούν.

... θα αποφασίσουμε αν οι σχέσεις έχουν ΧΡΟΝΟ, θέλουν ΧΡΟΝΟ, θέλουν ΚΟΠΟ ή ΤΡΟΠΟ, και τι κάνουμε εμείς για αυτό

... θα ξεκαθαρίσουμε πως μπορεί να γίνουν ιδανικές για μας, τι σημαίνει αυτό και από ποιον εξαρτάται.

Και μπορεί να εκπλαγούμε ευχάριστα ή δυσάρεστα.

Βρες στήριξη

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να μιλήσει για όσα πραγματικά θέλεις. Έλα να φτιάξουμε μαζί την πόρτα που θα σε οδηγήσει έξω από το δωμάτιο των  απαιτήσεων των άλλων. Υπάρχει τρόπος να ζήσεις τη ζωή, όπως την θέλεις εσύ και να την απολαύσεις.

Έλα στην παρέα των γυναικών που έμαθαν να ορίζουν την ζωή τους με στοργή, κατανόηση και δυναμισμό. Κατάφεραν να αλλάξουν συνήθειες στον τρόπο σκέψης και στους χειρισμούς της ζωής, επειδή εμπιστεύτηκαν τον εαυτό τους. Δώσε στον εαυτό σου το δώρο να συμμετέχεις σε μια ομάδα γυναικών που έχουν τα ίδια ερωτήματα με εσένα. Αξίζεις αυτό το προνόμιο!

Δώσε στον εαυτό σου το δώρο να συμμετέχεις σε μια ομάδα γυναικών που είναι υπέροχες σανε εσένα. Αξίζεις αυτό το προνόμιο! Το κέρδισες με κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Με κάθε ξενύχτι τότε που φρόντιζες εσύ για όλα!

Ζήσε την εμπειρία μιας 3ώρης βιωματικής συνάντησης, με φυσική παρουσία, μαζί με γυναίκες που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς με εσένα. Γυναίκες που νοιάζονται και θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τα θέλω τους καλύτερα.

Το περιβάλλον είναι φιλικό και ο χώρος προστατευμένος από λογοκρισία και ενοχές. Η Κάλλι Λάσκαρη, καθοδηγεί τον ρυθμό της συζήτησης και υφαίνει τα νήματα της γυναικείας δύναμης που βρίσκονται σε λήθαργο.

Νιώσε άνετα με τα θέλω σου

Ναι, μπορείς! Αυτό θέλουμε να περιμένεις με το που θα μπεις στην ομάδα. Στήριξη και συμπαράσταση από μια ομάδα υπέροχων γυναικών, ακριβώς σαν και εσένα. Δύναμη και κατανόηση για να βγεις από το όποιο «αδιέξοδο» της ζωής σου. Ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση για να βρεις τις λύσεις, που ταιριάζουν σε σένα προσωπικά και σου επιτρέπουν να κοιμάσαι γαλήνια τα βράδια. Ήρθε η ώρα να θυμηθείς ότι η ζωή είναι δική σου, και ότι έχεις δικαίωμα μόνη σου να αποφασίσεις πως θα την ζήσεις. 

Δυναμώνω με κάθε μικρό βήμα

Αν θέλεις να αποκτήσεις την ιδανική για σένα σχέση, τότε χρειάζεται να κοιτάς με τα δικά σου μάτια, προς την κατεύθυνση που θες να πας. Και να χρησιμοποιείς μόνο τα δικά σου πόδια, σε κάθε βήμα της διαδρομής. Εμείς θα σου παρέχουμε το χάρτη και εσύ θα διαλέξεις την δική σου διαδρομή. Όλα μπορούν να αλλάξουν χωρίς να καταστρέψεις τα πάντα;

Αν περιμένεις να ακούσεις παραμύθια ότι όλα θα πάνε καλά, τότε καλύτερα να μην έρθεις. Στην πραγματική ζωή βιώνουμε μια αδιάκοπη αλληλουχία από ανατροπές, πολύ μακριά από την Χώρα Του Όλα Πάνε Υπέροχα.

Εμείς πιστεύουμε βαθιά στην έμφυτη Δύναμη των Γυναικών που μπορούν να μετατρέπουν όλα τα ανάποδα του κόσμου σε υπέροχες στιγμές και ιστορίες γεμάτες αγάπη και σοφία. Είμαστε πάντα έτοιμες να κάνουμε ότι χρειάζεται για να δώσουμε ζωή σε ό,τι θεωρούμε σημαντικό. Οι εύκολες λύσεις και οι σωτήρες που θα πάρουν πάνω τους την ευθύνη της δικής μας ζωής, υπάρχουν μόνο στα παραμύθια.

Έχεις την δύναμη μέσα σου για να κινητοποιήσεις την αποφασιστικότητα και την επιμονή που χρειάζεσαι για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που αξίζουν τον κόπο και να διεκδικήσεις τη σχέση που ονειρεύεσαι. Όλα έχουν κόστος, ακόμα και το να παραμείνεις ακίνητη. Η ουσία βρίσκεται στην αλήθεια που αντέχεις να παραδεχτείς. Οι επιλογές είναι μπροστά σου, καθώς και το δικαίωμα να επιλέξεις την αδράνεια. Όλα είναι μια επιλογή, ακόμα και η άρνηση να επιλέξεις. Μαζί θα περπατήσουμε πέρα από τα όρια που σε έχουν κάνει να πιστέψεις ότι δεν έχεις πια καμία επιλογή.

Κλείσε θέση στο βιωματικό εργαστήριο, που θα γίνει με φυσική παρουσία, στο φιλόξενο χώρο του New Path by Kalli. Mαζί θα μοιραστούμε γνώσεις, τρόπους, προτάσεις, μυστικά και μεθόδους που ενδυναμώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της γυναικείας προσωπικότητας.

Στην θέση του καπετάνιου βρίσκεται η Κάλλι Λάσκαρη, καθοδηγώντας το εργαστήριο και υφαίνοντας τα νήματα της γυναικείας δύναμης που βρίσκονται σε λήθαργο.

Ημερομηνία: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 11:30 π.μ.
Ώρα λήξης: 14:30 μ.μ.
Γλώσσα: Ελληνικά.
Οργάνωση: Κάλλι Λάσκαρη
Τοποθεσία: New Path by Kalli, Φορνέζη 40, Καλλιθέα
Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 12 άτομα
Κόστος σεμιναρίου: 50€ συν ΦΠΑ

Για να κάνεις κράτηση επικοινώνησε με την Κάλλι Λάσκαρη στο 6947265030.

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις αυτή την ξεχωριστή εμπειρία;

Σημαντικές πληροφορίες

Οι συμμετέχουσες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα τύπο εγγραφής ήχου, βίντεο, εικόνας και αναπαραγωγής κειμένου χωρίς την έγγραφη άδεια μας.

Σε περίπτωση ακύρωσης, το εργαστήριο θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Η συνάντηση γίνεται σε κλειστό χώρο και ακολουθούμε τις τρέχουσες οδηγίες προστασίας κατά του COVID-19.

Η συμμετοχή σε ανήλικους και παιδιά δεν επιτρέπεται.

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται. 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου Εργαστηρίου: Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση, διατήρηση και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για την ομαλή λειτουργία του εργαστηρίου (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, ιστοσελίδα, blog, social media). Επιπλέον, αποδέχεστε τη δημοσίευση των φωτογραφιών & βίντεο που σας συμπεριλαμβάνουν, στα ψηφιακά κανάλια των εταιρειών Newpathbykalli.gr και ideadeco.co καθώς και των επιλεγμένων χορηγών. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Πόσο περίπλοκο είναι να είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ & ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ Η θηλυκή δύναμη της αναγέννηση...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041