Ο χορός των λέξεων με τις αλλαγές

O-xoros-ton-lexewn-me-tis-allages

Μερικές φορές χρειάζομαι χρόνο να αφομοιώσω τα συναισθήματα μου και έχω παρατηρήσει ότι όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο χρόνο θέλω, για να κατασταλάξει μέσα μου ό,τι μου συμβαίνει. Παλιότερα ορμούσα, έτρεχα να πω, να πανηγύρισω ή να κλάψω. Τώρα, έμαθα να περιμένω την επόμενη μέρα ή τη μεθεπόμενη για να εκφράσω τι νιώθω. Αυτή ήταν μια αλλαγή που έγινε σιγά σιγά. Μια αλλαγή που την χαίρομαι και καμαρώνω γι αυτή, γιατί με έχει κάνει πιο ώριμη, πιο ξεκάθαρη σε αυτό που θέλω να εκφράσω.

Εκείνο όμως που δεν άλλαξε είναι η απέραντη αγάπη μου και ο ενθουσιασμός μου για τις γυναικείες ομάδες. Είναι τόση η χαρά μου όταν συναντώ δυνατές γυναίκες, γυναίκες που πολλές φορές δεν ξέρουν και οι ίδιες την δύναμή τους, να βλέπουν τη ζωή τους με άλλο φως, από άλλη σκοπιά. Λατρεύω το φως στο βλέμμα τους όταν ανακαλύπτουν δυνατότητες και το κουράγιο τους για αλλαγή. Τότε πανηγυρίζω πραγματικά. Τότε ξεχνώ την κούραση, την απογοήτευση της καθημερινότητα. Θυμάμαι μόνο, τι ήταν εκείνο που με έκανε να δημιουργήσω το New Path by Kalli και σκέφτομαι τι άλλο μπορώ να προσφέρω.

Στο «Αλλάζεις Συνήθειες ή Πλευρό;» αλλάξαμε τις λέξεις που νομίζουμε ότι ορίζουν τη ζωή μας και εξασκηθήκαμε στους «κανόνες» της αλλαγής. Η Αρετή Βάσσου με την μεγάλη εμπειρία της στις λέξεις στάθηκε πολύτιμη συνοδηγός. Οι λέξεις έχουν δύναμη, δημιουργούν ενέργεια και ένας «δυνατός» τίτλος είναι η βάση για ξεκινήσεις να γράψεις τη δική σου ιστορία ζωής.

Όταν μάλιστα κρατάς στα χέρια σου το υπέροχο τετράδιο, που δημιούργησε η Άρτεμης Στεφανουδάκη, νιώθεις ότι αυτό που θα γράψεις... μπορεί να είναι αριστούργημα. Το δικό σου αριστούργημα.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλες όσες ήταν εκεί και μοιράστηκαν μαζί μας τις ιστορίες τους και .. ανυπομονώ για τη συνέχεια. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Η δύναμη των σκέψεων
Η Δύναμη των Λέξεων

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041